Over Ons
OptiKlima

Alleen de beste kwaliteit

De door ons aangeboden airconditioning systemen worden aangedreven door 80% energie uit de lucht  en 20% elektriciteit. Ze koelen uw woning met een energie rendement van A+++  , dit zijn de hoogste eisen op de markt. Tegelijkertijd kunnen onze airco’s allemaal ook verwarmen. Het verwarmen met een airco/warmtepomp is beduidend energiezuiniger dan met een CV-ketel. 

Onze monteurs zijn STEK-gecertificeerde en staan aantoonbaar voor hoge kwaliteit, veiligheid en voor een duurzame samenleving.

Wij geven vrijblijvend advies en komen graag langs om een maatwerk offerte te maken. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag op weg! Neem contact op en wij helpen u telefonisch, per e-mail, whatsapp of komen thuis bij u langs.

Ruud Horak

Mede-eigenaar

Op mijn 19e ben ik begonnen als Hulpmonteur Elektrotechniek bij Elektrotechnisch bureau Swart in Zaandam. Na een korte tijd bij de Koninklijke luchtmacht te hebben gezeten, ben ik nooit uit de wereld van elektrotechniek geweest. Dat is waar mijn hart ligt en waar ik blij van word. In 2012 heb ik Horus Technisch Aannemer opgericht en vanuit hier merkte ik dat de vraag naar verduurzamen steeds meer toenam. Vanuit deze vraag is OptiKlima ontstaan. Samen met mijn collega Nick zorgen wij voor de beste service, scherpe prijzen en bovenal een perfecte installatie met hoog rendement. Geef uw wensen vooral bij ons aan en wij zorgen voor de rest!

Nick Hallie

Mede-eigenaar/ projectleider

Mijn achtergrond ligt in de automotive branche. Ik heb bij Volkswagen, Ford, BMW en Braspenning Racing gewerkt. Hierna ben ik als zelfstandig ondernemer in de automotive branche begonnen, dit heb ik 9 jaar gedaan. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en heb mij omgeschoold tot elektrotechnicus. Van hieruit ben ik met veel plezier aan het werk in de klimaattechniek. Na het behalen van de opleidingen en certificeringen ben ik nu met veel plezier aan het werk in de koeltechnische sector. Mijn taken als Technisch Specialist bij OptiKlima B.V. zijn heel breed, dit gaat van inkopen, plannen, monteren en alles daar tussenin.